Taxi Eindhoven Schiphol

In taxi Eindhoven Schiphol van Pin Taxi Eindhoven begint en eindigt uw (zaken) reis uitgerust en comfortabel. Wij brengen u direct vanuit thuis, uw hotel of kantoor tot direct voor de vertrekhal. Vertrekt uw trein op tijd? Is uw vlucht vertraagd? Wij houden eventuele vertragingen voor u in de gaten. Het zijn de kleine dingen die uw reis vergemakkelijken en voor ons zijn dit soort details vanzelfsprekend. Wij hanteren altijd vaste, aantrekkelijke tarieven met ‘korting’ oplopend van 10 tot 50% tegenover het landelijke taxitarief. Daarnaast combineren wij uw rit niet met andere cliënten.

Voor een taxi van Eindhoven naar Schiphol rekenen wij een vast lage prijs van €150. Bekijk onze transparante vaste en voordelige tarieven voor een taxi Eindhoven Schiphol of bestel direct een taxi middels het formulier rechts.

Neem direct contact op.

Schiphol taxi Eindhoven

Ook voor uw terugrit; Schiphol taxi Eindhoven of een taxi Eindhoven Amsterdam bent u bij Pin Taxi Eindhoven aan het juiste adres. U bestelt altijd een moderne, schone en luxe taxi tegen een transparant en vast laag tarief.

Betaalgemak en service Taxi Schiphol Eindhoven

Bij ons betaald u gemakkelijk en snel met o.a. uw bankpas of creditcard en uw chauffeur schrijft graag een kwitantie voor u uit. Uiteraard kunt u uw taxi Schiphol Eindhoven ook online of op rekening betalen en wij rekenen géén extra bagage- feestdagen- of evenemententoeslag. Daarnaast bent u bij ons in de taxi van alle gemakken voorzien; een flesje bronwater en 4G Wi-Fi zijn altijd standaard inbegrepen. Ook kunt u uw smartphone of tablet in de auto opladen.

Wij rijden alleen op afspraak en rijden géén horecavervoer (carnaval, dancefeesten, Koningsdag en oud op nieuw).

Taxi Eindhoven Schiphol: tarieven

Onderstaande tarieven zijn berekend met Eindhoven station als start- of eindbestemming; prijs per taxi, maximaal 4 passagiers. Voor omliggende gemeenten wordt € 10 / € 20 extra in rekening gebracht afhankelijk van uw woonplaats. Heeft u een taxi nodig van of naar een ander adres? Geen probleem, e-mail ons voor uw vaste tarief.

Vanaf of naar Bestemming Tarief per taxi
Eindhoven Amsterdam Airport Schiphol € 150
Eindhoven Amsterdam € 150
Eindhoven Rotterdam The Hague Airport € 150
Eindhoven Maastricht Aachen Airport € 115
     
Wachttarief Per uur (gerekend per kwartier) € 36
Spitstoeslag* Tijdens ochtend- en avondspits € 35

*Spitstoeslag: tijdens de ochtend- en avondspits kost een 100+ kilometer taxirit € 35 extra, dit vanwege de extra lange reistijd. Is het toch rustig op de weg? Dan betaalt u uiteraard niets extra. Wij proberen (samen met u) de rit zo te plannen dat we deze buiten de spits kunnen rijden.