Wi-Fi & flesje water
Makkelijk betalen
Eerlijke tarieven
Persoonlijke service

Lange afstand taxi

Bekijk de tarieven

Bij Pin Taxi Eindhoven rijden we van en naar iedere bestemming in de Benelux, Duitsland en Frankrijk. Wij rijden dagelijks lange afstand taxiritten en hebben zodoende veel ervaring met ‘veel kilometers’ rijden en de planning van zo’n rit. Benieuwd naar de mogelijkheden en uw ritprijs van een lange afstand taxi? Neem contact met ons op.

Lange afstand taxi

Wij rijden letterlijk van en naar ieder adres in een straal van zo’n 1000 kilometer om Eindhoven; in o.a. Chamonix, Luxemburg, Flensburg, Frankfurt, Kopenhagen, Parijs en Toulouse zijn onze taxi’s al gesignaleerd. Afhankelijk van de te rijden afstand boeken wij een hotelovernachting voor onze chauffeur zodat hij/zij altijd fris en fit achter het stuur zit. Bent u opzoek naar lange afstand taxivervoer? Neem contact met ons op en wij sturen u geheel vrijblijvend een offerte en planning.

Service

Bij Pin Taxi Eindhoven ontzorgen wij u tijdens een lange afstand taxirit. U weet van tevoren wie u komt ophalen en wat de taxirit gaat kosten. Wij vervoeren u in een schone, moderne taxi, met genoeg ruimte voor u en uw bagage. Wij zorgen ervoor dat u op tijd op uw bestemming arriveert.

Daarnaast bent u bij ons in de taxi van alle gemakken voorzien; een flesje water en Wi-Fi zijn altijd inbegrepen. Is uw telefoon leeg? Geen probleem, wij hebben usb-oplaadpunten in onze auto’s.

Mogelijkheden lange afstand taxi

U kunt uw lange afstand taxirit altijd met uw bankpas, iDEAL of creditcard betalen – in onze taxi’s en online. Zakelijke klanten kunnen bij ons op rekening rijden. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Bekijk onze tarieven voor een lange afstand taxi, neem vrijblijvend contact met ons op of reserveer uw taxi via het formulier.

Lange afstand taxi: tarieven

Hieronder een klein overzicht met indicatieve tarieven. Heeft u een taxi nodig van/naar een ander adres? Geen probleem, neem vrijblijvend contact met ons op voor uw vaste tarief.

van/naar Eindhoven auto, max. 4 passagiers
Alkmaar € 250
Enschede € 280
Groningen € 380
Brugge € 295
Frankfurt € 510
Luxemburg Stad € 420
       
wachten per uur € 50
Spitstoeslag (zie FAQ) € 35

Bestel uw taxi

Bestel een taxi of stel een vraag via onderstaand formulier, u ontvangt z.s.m. een reactie van ons. Uw reservering is definitief wanneer wij deze bevestigd hebben.

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

    WhatsApp ons WhatsApp ons voor meer informatie, een vrijblijvende offerte of reservering. Wij reageren z.s.m. op uw bericht. x
    Consent Management Platform by Real Cookie Banner