Wi-Fi & flesje water

Makkelijk betalen

Transparante prijzen

Persoonlijke service

Wi-Fi & flesje water

Makkelijk betalen

Transparante prijzen

Persoonlijke service

Over Pin Taxi Eindhoven

Pin Taxi Eindhoven is opgericht door Danny, Frank en Lisette Kastelijn – een familiebedrijf met ruim 25 jaar ervaring in personenvervoer. Persoonlijke service, transparantie en eerlijke tarieven staan bij ons centraal. Benieuwd naar uw ritprijs? Neem contact met ons op.

Onze diensten

Wij rijden voornamelijk luchthavenvervoer en lange afstand taxiritten. Ons ‘werkgebied’ beslaat de Benelux, Duitsland en Frankrijk. Wij rijden lokaal taxivervoer op werkdagen, tijdens kantooruren. In verband met onze planning vragen wij u om uw taxi ruim vooraf te reserveren.

Ontzorgen

Bij Pin Taxi Eindhoven ontzorgen we. U weet van tevoren wie u komt ophalen en wat de taxirit gaat kosten. Wij vervoeren u in een schone, moderne taxi, met genoeg ruimte voor u en uw bagage. Wij zorgen ervoor dat u op tijd op uw bestemming arriveert. Geef uw vervoer aan ons uit handen en zet uw reistijd om in werk- of relaxtijd.

Tot 4 passagiers

Onze taxi’s zijn discreet, niet voorzien van een daklicht of enige vorm van reclame en zijn altijd schoon en goed onderhouden. Daarnaast bent u bij ons in de taxi van alle gemakken voorzien; handgel, een flesje water en Wi-Fi zijn altijd inbegrepen. Telefoon leeg? Wij hebben usb-oplaadpunten in onze auto’s.

In onze stationwagens en suv is ruimte voor maximaal 4 passagiers. Onze auto’s zijn modern en luxueus, voorzien van lederen bekleding, getinte ramen, airconditioning en – natuurlijk – veel beenruimte.

Service bij Pin Taxi Eindhoven

Uw chauffeur is altijd op tijd, helpt u graag met uw bagage en heeft een paraplu in geval van regen. Wij ontvangen graag uw reisschema zodat wij uw vlucht in de gaten kunnen houden en de ophaaltijd, indien nodig, kunnen aanpassen.

U kunt uw taxirit altijd met uw bankpas, creditcard of Tikkie betalen – in onze taxi’s en online. Zakelijke klanten kunnen bij ons op rekening rijden. Heeft u specifieke wensen zoals het begeleiden van de passagier of het gebruik van onze kinderstoel? Geen probleem, neem vrijblijvend contact met ons op.

Bestel uw taxi

Bestel een taxi of stel een vraag via onderstaand formulier, u ontvangt z.s.m. een reactie van ons. Uw reservering is definitief wanneer wij deze bevestigd hebben.

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.