Wi-Fi & flesje water

Makkelijk betalen

Transparante prijzen

Persoonlijke service

Wi-Fi & flesje water

Makkelijk betalen

Transparante prijzen

Persoonlijke service

Over Pin Taxi Eindhoven

Pin Taxi Eindhoven is een familiebedrijf, opgericht in 2005 door Danny, Frank en Lisette Kastelijn. Wij verzorgen lokaal taxivervoer in Eindhoven, luchthavenvervoer en lange afstand taxi ritten. Zowel particuliere als zakelijke klanten zijn bij ons van harte welkom.

Bij ons reist u altijd tegen een vast tarief met een korting tot 50% – afhankelijk van de afstand van uw rit – op het landelijk maximum taxi tarief. Wij rekenen géén extra bagage- feestdagen- of evenemententoeslag.

Persoonlijke service staat bij ons centraal; wij houden eventuele vertragingen in de gaten. Uw chauffeur is altijd op tijd en helpt u graag met uw bagage.

Wij rijden alleen op afspraak en rijden géén horecavervoer (carnaval, dancefeesten, Koningsdag en oud op nieuw).

Taxi in Eindhoven en ver daarbuiten

In de regio Eindhoven rijden wij voornamelijk voor lokale bedrijven evenals de grote multinationals. Wij zijn gespecialiseerd in luchthavenvervoer en rijden dagelijks van en naar Amsterdam Schiphol, Brussel en Düsseldorf Airport.

Daarnaast rijden wij naar ieder denkbaar adres in de Benelux, Duitsland en Frankrijk. Ook voor een taxi in Eindhoven ‘zit’ u goed bij Pin Taxi Eindhoven.

Tot 7 passagiers

Onze taxi’s zijn discreet, niet voorzien van een daklicht of enige vorm van reclame en zijn altijd schoon en goed onderhouden. Daarnaast bent u bij ons in de taxi van alle gemakken voorzien; handgel, een flesje water en Wi-Fi zijn altijd inbegrepen. Telefoon leeg? Wij hebben usb-oplaadpunten in onze auto’s.

In onze suv en stationwagen is ruimte voor maximaal 4 passagiers. Onze auto’s zijn modern en luxueus, voorzien van lederen bekleding, getinte ramen, airconditioning en, natuurlijk, veel beenruimte.

Onze luxe bus heeft plek voor 7 passagiers, met ‘conference seating’ voor 6 personen achterin en is voorzien van lederen bekleding, getinte ramen en gescheiden airconditioning voor- en achterin.

Bestel uw taxi

Bestel een taxi of stel een vraag via onderstaand formulier, u ontvangt z.s.m. een reactie van ons. Uw reservering is definitief wanneer wij deze bevestigd hebben.

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.