Over Pin Taxi Eindhoven

Pin Taxi Eindhoven is in oktober 2005 opgericht door Danny, Frank en Lisette Kastelijn. Een hecht familiebedrijf, ooit gestart als regulier taxibedrijf, maar gaandeweg gespecialiseerd geraakt in luchthavenvervoer en lange afstand taxi ritten. Zowel particuliere als zakelijke cliënten zijn bij ons van harte welkom.

Bij ons rijdt u altijd tegen een transparant vast en voordelig tarief per taxi met ‘korting’ oplopend van 10 tot 50% op basis van het landelijk taxitarief. Uiteraard rekenen wij géén extra bagage- feestdagen- of evenemententoeslag.

Onze taxi’s zijn voorzien van alle luxe, waaronder getinte ramen, airconditioning, navigatiesysteem en voldoende beenruimte. Onze taxi’s zijn discreet en niet voorzien van een daklicht of enige vorm van reclame. Onze wagens zijn daarnaast altijd schoon en nooit ouder dan drie jaar.

Service bij Pin Taxi Eindhoven

Een taxi van Pin Taxi Eindhoven staat altijd op tijd voor uw deur. De chauffeur helpt u graag met uw koffers en heeft altijd een paraplu bij de hand. Bij ons in de taxi bent u voorzien van alle gemakken; een flesje water en 4G Wi-Fi zijn standaard inbegrepen. Ook kunt u uw smartphone of tablet in de auto opladen.

Vertrekt uw trein op tijd? Is uw vlucht vertraagd? Wij houden eventuele vertragingen voor u in de gaten. Het zijn de kleine dingen die uw reis vergemakkelijken en voor ons zijn dit soort details vanzelfsprekend. Onder service verstaan wij ook betaalgemak; in de taxi kunt u altijd met uw bankpas of creditcard betalen. Uiteraard kunt u uw rit ook online of op rekening betalen.

Taxi Eindhoven en daarbuiten

Wij rijden dagelijks cliënten per taxi van en naar Eindhoven, Amsterdam Schiphol, Brussel, Antwerpen en Düsseldorf Airport en vervoeren u daarnaast ook graag naar ieder denkbaar adres in de Benelux, Duitsland en Frankrijk. Ook voor een taxi in Eindhoven ‘zit’ u goed bij Pin Taxi Eindhoven.

Maatwerk taxivervoer bij Pin Taxi Eindhoven

Heeft u specifieke wensen of behoeften? Zoals begeleiding van een passagier, een kinderzitje of een aangepaste route? Ook dan is Pin Taxi Eindhoven u van dienst. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op. Wij rijden graag uw korte en lange taxiritten; particulier, zakelijk en contractvervoer.

Wij rijden alleen op afspraak en rijden géén horecavervoer (carnaval, dancefeesten, Koningsdag en oud op nieuw).

Gegevens Pin Taxi Eindhoven

  • Kiwa: P56567
  • IBAN: NL02ABNA0514428481
  • BIC: ABNANL2A
  • BTW: NL817055836B01
  • KvK: 17180846

Makkelijk betalen

  • Contant
  • Bankpas
  • Creditcard (+5% fee)
  • Online (+5% fee)
  • Op rekening