Gratis Wi-Fi + water

Makkelijk betalen

Transparante prijzen

Persoonlijke service

Gratis Wi-Fi + water

Makkelijk betalen

Transparante prijzen

Persoonlijke service

Over Pin Taxi Eindhoven

Pin Taxi Eindhoven is een familiebedrijf, opgericht in oktober 2005 door Danny, Frank en Lisette Kastelijn. Ooit gestart als regulier taxibedrijf, maar gaandeweg gespecialiseerd geraakt in luchthavenvervoer en lange afstand taxi ritten. Zowel particuliere als zakelijke cliënten zijn bij ons van harte welkom.

Bij ons reist u altijd tegen een vast, voordelig tarief met ‘korting’ oplopend van 10 tot 50% t.o.v. het landelijke taxitarief. Uiteraard rekenen wij géén extra bagage- feestdagen- of evenemententoeslag.

Wij rijden alleen op afspraak en rijden géén horecavervoer (carnaval, dancefeesten, Koningsdag en oud op nieuw).

Taxi in Eindhoven en ver daarbuiten

In de regio Eindhoven rijden wij voornamelijk voor lokale bedrijven evenals de grote multinationals. Wij zijn gespecialiseerd in luchthavenvervoer en rijden dagelijks van en naar Eindhoven, Amsterdam Schiphol, Brussel, Antwerpen en Düsseldorf Airport. Daarnaast rijden wij naar ieder denkbaar adres in de Benelux, Duitsland en Frankrijk. Ook voor een taxi in Eindhoven ‘zit’ u goed bij Pin Taxi Eindhoven.

Tot 7 passagiers

In onze SUV en Stationwagen is ruimte voor maximaal 4 passagiers. Onze auto’s zijn modern en luxueus, voorzien van lederen stoelen, getinte ramen, airconditioning, navigatie en, natuurlijk, veel beenruimte.

Onze LWB luxe bus heeft plek voor 7 passagiers, met ‘conference seating’ voor 6 personen achterin, en is voorzien van lederen stoelen, getinte ramen, 2-zone airconditioning, navigatie en USB laadpunten.

Onze taxi’s zijn discreet, niet voorzien van een daklicht of enige vorm van reclame en zijn altijd schoon en goed onderhouden. Daarnaast bent u bij ons in de taxi van alle gemakken voorzien; een flesje bronwater en Wi-Fi zijn altijd standaard inbegrepen. Ook kunt u uw smartphone in de auto opladen.

Bestel uw taxi

Bestel een taxi of stel een vraag via onderstaand formulier, u ontvangt z.s.m. een reactie van ons. Pas wanneer de reservering door ons is bevestigd is deze definitief.

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.