Wi-Fi & flesje water
Makkelijk betalen
Eerlijke tarieven
Persoonlijke service

Over Pin Taxi Eindhoven

Pin Taxi Eindhoven wordt gerund door Danny, Frank en Lisette Kastelijn – een familiebedrijf met tientallen jaren ervaring in personenvervoer. Persoonlijke service, transparantie en eerlijke tarieven staan bij ons centraal. Benieuwd naar uw ritprijs? Neem contact met ons op.

Onze diensten

Pin Taxi Eindhoven is geen 24/7 taxicentrale. Wij rijden voornamelijk luchthavenvervoer en lange afstand taxi ritten. Dit doen we dagelijks door heel Nederland maar ook van en naar iedere bestemming en luchthaven in België, Duitsland, Frankrijk en Luxemburg. Op werkdagen tijdens kantooruren rijden wij, vooral zakelijk georiënteerd, lokaal taxivervoer in Eindhoven.

Wij rijden géén horecavervoer en niet naar evenementen zoals festivals, carnaval, Koningsdag en tijdens Oud & Nieuw. In verband met onze planning vragen wij u om uw taxi ruim vooraf te reserveren. Wij vervoeren ook (tijdkritische) zendingen zoals pakketten en documenten, meer hierover leest u op onze pagina ‘pakketten & documenten‘.

Eerlijke praat

Wij doen ons werk graag en hebben korte lijntjes. Dit resulteert in een fijne samenwerking met front offices en assistenten, met als gevolg een prettige taxirit voor de passagier. Bij ons weet u altijd waar u aan toe bent, wij doen geen beloftes die we niet waar kunnen maken en doen ons niet anders voor dan we zijn.

Wij rijden u altijd zelf (tenzij anders afgesproken) en zijn zodoende altijd op de hoogte van uw wensen en het afgesproken tarief. Niet overtuigd? Lees onze reviews eens; wij ‘kopen’ onze reviews niet, al onze Google reviews zijn 100% echt en geschreven door onze passagiers.

Discrete, ruime voertuigen

Onze taxi’s zijn discreet, niet voorzien van een daklicht of enige vorm van reclame en zijn altijd schoon en goed onderhouden. In onze stationwagens en suv is ruimte voor maximaal 4 passagiers. Onze auto’s zijn modern en luxueus, voorzien van lederen bekleding, getinte ramen, airconditioning en – natuurlijk – veel beenruimte.

Service bij Pin Taxi Eindhoven

Uw chauffeur is altijd op tijd, helpt u graag met uw bagage en heeft een paraplu in geval van regen. Wij ontvangen graag uw reisschema zodat wij uw vlucht in de gaten kunnen houden en de ophaaltijd, indien nodig, kunnen aanpassen.

U kunt uw taxirit altijd met uw bankpas, iDEAL of creditcard betalen – in onze taxi’s en online. Zakelijke klanten kunnen bij ons op rekening rijden. Daarnaast bent u bij ons in de taxi van alle gemakken voorzien; een flesje water en Wi-Fi zijn altijd inbegrepen. Telefoon leeg? Wij hebben usb-oplaadpunten in onze auto’s.

Heeft u specifieke wensen zoals het begeleiden van de passagier of het gebruik van onze kinderstoel? Geen probleem, neem vrijblijvend contact met ons op.

Bestel uw taxi

Bestel een taxi of stel een vraag via onderstaand formulier, u ontvangt z.s.m. een reactie van ons. Uw reservering is definitief wanneer wij deze bevestigd hebben.

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

    WhatsApp ons WhatsApp ons voor meer informatie, een vrijblijvende offerte of reservering. Wij reageren z.s.m. op uw bericht. x
    Consent Management Platform by Real Cookie Banner