Wi-Fi & flesje water
Makkelijk betalen
Eerlijke tarieven
Persoonlijke service

Taxi Eindhoven – Düsseldorf Airport

Bekijk de tarieven

Heeft u een taxi nodig van Eindhoven naar Düsseldorf Airport? Wij brengen u rechtstreeks vanuit thuis, uw werk of hotel naar de vertrekhal op Düsseldorf Airport. Bekijk onze aantrekkelijke, vaste tarieven voor luchthavenvoervoer of neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Taxi van Düsseldorf Airport naar Eindhoven

Vliegt u op Düsseldorf Airport en heeft u een taxi naar Eindhoven nodig? Reserveer uw taxi vooraf via e-mail of WhatsApp. Wij houden uw vlucht in de gaten en passen de ophaaltijd automatisch aan. Uw chauffeur wacht op u voor de vertrekhal op Düsseldorf Airport en brengt u rechtstreeks naar de plaats van bestemming.

Pin Taxi Eindhoven ontzorgt

Bij Pin Taxi Eindhoven ontzorgen we. U weet van tevoren wie u komt ophalen en wat de taxirit gaat kosten. Wij vervoeren u in een schone, moderne taxi, met genoeg ruimte voor u en uw bagage. Wij zorgen ervoor dat u op tijd op uw bestemming arriveert. Geef uw vervoer aan ons uit handen en zet uw reistijd om in werk- of relaxtijd.

Daarnaast bent u bij ons in de taxi van alle gemakken voorzien; een flesje water en Wi-Fi zijn altijd inbegrepen. Telefoon leeg? Wij hebben usb-oplaadpunten in onze auto’s. U kunt uw luchthaventransfer altijd met uw bankpas, iDEAL of creditcard betalen – in onze taxi’s en online. Zakelijke klanten kunnen bij ons op rekening rijden.

Taxi Eindhoven - Düsseldorf: tarieven

Hieronder een klein overzicht met indicatieve tarieven. Heeft u een taxi nodig van/naar een ander adres? Geen probleem, neem vrijblijvend contact met ons op voor uw vaste tarief.

van/naar Eindhoven auto, max. 4 passagiers
Düsseldorf Airport € 190
Frankfurt Airport € 490
Keulen Airport € 250
Weeze Airport € 170
       
wachten per uur € 50
Spitstoeslag (zie FAQ) € 35
meet & greet € 10

Bestel uw taxi

Bestel een taxi of stel een vraag via onderstaand formulier, u ontvangt z.s.m. een reactie van ons. Uw reservering is definitief wanneer wij deze bevestigd hebben.

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

    WhatsApp ons WhatsApp ons voor meer informatie, een vrijblijvende offerte of reservering. Wij reageren z.s.m. op uw bericht. x
    Consent Management Platform by Real Cookie Banner