Gratis Wi-Fi + water

Makkelijk betalen

Transparante prijzen

Persoonlijke service

Gratis Wi-Fi + water

Makkelijk betalen

Transparante prijzen

Persoonlijke service

Taxi Eindhoven Düsseldorf

Bekijk de tarieven

In een taxi van Eindhoven naar Düsseldorf Airport van Pin Taxi Eindhoven begint en eindigt uw (zaken)reis uitgerust en comfortabel. Wij brengen u direct vanuit thuis, uw hotel of kantoor tot voor de terminal. Wij hanteren altijd vaste, voordelige tarieven met een ‘korting’ van 40 tot 50% t.o.v. het landelijke taxitarief.

Voor een taxi van Eindhoven naar Düsseldorf Airport rekenen wij een vast tarief van € 155. Bekijk onze vaste tarieven of bestel direct een taxi middels het formulier.

Neem direct contact op

Taxi Düsseldorf Airport – Eindhoven

Heeft u een taxi nodig van Düsseldorf Airport naar Eindhoven? Graag ontvangen wij u reservering van tevoren. Als u na de landing uw telefoon aanzet heeft u al een bericht van uw chauffeur ontvangen. Uw taxi staat klaar op een vooraf afgesproken ‘Meeting Point’, zodra u in de auto zit brengt uw chauffeur u snel en veilig naar de plaats van bestemming.

Taxi Eindhoven – Düsseldorf: betaalgemak en service

Bij ons betaalt u gemakkelijk en snel met o.a. uw bankpas of creditcard, uw chauffeur schrijft graag een kwitantie voor u uit. Vanzelfsprekend kunt u uw rit ook online of op rekening betalen. Wij rekenen géén extra bagage- feestdagen- of evenemententoeslag. Daarnaast bent u bij ons in de taxi van alle gemakken voorzien; een flesje bronwater en Wi-Fi zijn altijd standaard inbegrepen. Ook kunt u uw smartphone in de auto opladen.

Geef uw vervoer aan ons uit handen en zet uw reistijd om in werktijd. Is uw vlucht vertraagd? Wij houden eventuele vertragingen voor u in de gaten. Het zijn de kleine dingen die uw reis vergemakkelijken en voor ons zijn dit soort details vanzelfsprekend.

Taxi Eindhoven - Düsseldorf: tarieven

Onderstaande tarieven zijn berekend met Eindhoven als start of eindbestemming; prijs per taxi. Heeft u een taxi nodig van of naar een ander adres? Geen probleem, e-mail ons vrijblijvend voor uw vaste tarief.

Vanaf of naar Bestemming Auto* Luxe bus*
Eindhoven Düsseldorf (stad & airport) € 155 € 185
Eindhoven Frankfurt Airport € 400 € 480
Eindhoven Keulen Bonn Airport € 215 € 260
Eindhoven Weeze Airport € 120 € 145
       
Wachttoeslag Per uur (gerekend per 15 min.) € 40  € 40
Spitstoeslag** Tijdens ochtend- en avondspits € 35 € 35

*Personenauto: max. 4 passagiers, bus: max. 7 passagiers. **Spitstoeslag: tijdens de ochtend- en avondspits kost een 100+ kilometer taxirit € 35 extra, dit vanwege de extra lange reistijd. Is het toch rustig op de weg? Dan betaalt u uiteraard niets extra. Wij proberen (samen met u) de rit zo te plannen dat we deze buiten de spits kunnen rijden.

Bestel uw taxi

Bestel een taxi of stel een vraag via onderstaand formulier, u ontvangt z.s.m. een reactie van ons. Pas wanneer de reservering door ons is bevestigd is deze definitief.

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.