Wi-Fi & flesje water

Makkelijk betalen

Eerlijke tarieven

Persoonlijke service

Wi-Fi & flesje water

Makkelijk betalen

Eerlijke tarieven

Persoonlijke service

Taxi Eindhoven – Brussel Airport

Bekijk de tarieven

Heeft u een taxi nodig van Eindhoven naar Brussel Airport? Wij brengen u rechtstreeks vanuit thuis, uw werk of hotel naar de ‘drop-off zone’ op Brussel Airport. Bekijk onze aantrekkelijke, vaste tarieven voor luchthavenvoervoer of neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Taxi van Brussel Airport naar Eindhoven

Vliegt u op Brussel Airport en heeft u een taxi naar Eindhoven nodig? Reserveer uw taxi vooraf via e-mail of WhatsApp. Wij houden uw vlucht in de gaten en passen de ophaaltijd automatisch aan. Uw chauffeur wacht op u voor de aankomsthal op Brussel Airport en brengt u rechtstreeks naar de plaats van bestemming.

Pin Taxi Eindhoven ontzorgt

Bij Pin Taxi Eindhoven ontzorgen we. U weet van tevoren wie u komt ophalen en wat de taxirit gaat kosten. Wij vervoeren u in een schone, moderne taxi, met genoeg ruimte voor u en uw bagage. Wij zorgen ervoor dat u op tijd op uw bestemming arriveert. Geef uw vervoer aan ons uit handen en zet uw reistijd om in werk- of relaxtijd.

Daarnaast bent u bij ons in de taxi van alle gemakken voorzien; een flesje water en Wi-Fi zijn altijd inbegrepen. Telefoon leeg? Wij hebben usb-oplaadpunten in onze auto’s. U kunt uw luchthaventransfer altijd met uw bankpas, iDEAL of creditcard betalen – in onze taxi’s en online. Zakelijke klanten kunnen bij ons op rekening rijden.

Taxi Eindhoven - Brussel: tarieven

Hieronder een klein overzicht met indicatieve tarieven. Heeft u een taxi nodig van/naar een ander adres? Geen probleem, neem vrijblijvend contact met ons op voor uw vaste tarief.

van/naar Eindhovenauto, max. 4 passagiers
Antwerpen Airport€ 160
Brussel Airport€ 190
Charleroi Airport€ 290
Luik Airport€ 190
wachten per uur€ 50
Spitstoeslag (zie FAQ)€ 35
meet & greet€ 10

Bestel uw taxi

Bestel een taxi of stel een vraag via onderstaand formulier, u ontvangt z.s.m. een reactie van ons. Uw reservering is definitief wanneer wij deze bevestigd hebben.

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.