Gratis Wi-Fi + water

Makkelijk betalen

Transparante prijzen

Persoonlijke service

Gratis Wi-Fi + water

Makkelijk betalen

Transparante prijzen

Persoonlijke service

Taxi Eindhoven Brussel

Bekijk de tarieven

In een taxi Eindhoven Brussel van Pin Taxi Eindhoven begint en eindigt uw (zaken) reis uitgerust en comfortabel. Wij brengen u direct vanuit thuis, uw hotel of kantoor naar uw gewenste bestemming. Wij hanteren altijd vaste, aantrekkelijke tarieven met ‘korting’ oplopend van 10 tot 50% t.o.v. het landelijke taxitarief. Daarnaast combineren wij uw rit niet met andere cliënten.

Voor een taxi van Eindhoven naar Brussel Airport rekenen wij een vast lage prijs van €155 voor de personenauto en €185 voor het busje. Bekijk onze transparante vaste en voordelige tarieven voor een taxi Eindhoven Brussel of bestel direct een taxi middels het formulier rechts.

Neem direct contact op.

Taxi Eindhoven Airport – Brussel

Ook voor uw terugrit; taxi Brussel Eindhoven Airport bent u bij ons aan het juiste adres. U bestelt altijd een moderne, schone en luxe taxi tegen een transparant en vast laag tarief.

Betaalgemak en service taxi Eindhoven Airport Brussel

Bij ons betaald u gemakkelijk en snel met o.a. uw bankpas of creditcard en uw chauffeur schrijft graag een kwitantie voor u uit. Uiteraard kunt u uw rit ook online of op rekening betalen en wij rekenen géén extra bagage- feestdagen- of evenemententoeslag.

Vertrekt uw trein op tijd? Is uw vlucht vertraagd? Wij houden eventuele vertragingen voor u in de gaten. Het zijn de kleine dingen die uw reis vergemakkelijken en voor ons zijn dit soort details vanzelfsprekend. Daarnaast bent u bij ons in de taxi van alle gemakken voorzien; een flesje bronwater en 4G Wi-Fi zijn altijd standaard inbegrepen. Ook kunt u uw smartphone of tablet in de auto opladen.

Wij rijden alleen op afspraak en rijden géén horecavervoer (carnaval, dancefeesten, Koningsdag en oud op nieuw).

Taxi Eindhoven Antwerpen: tarieven

Onderstaande tarieven zijn berekend met Eindhoven Airport als start- of eindbestemming; prijs per taxi, maximaal 4 passagiers. Heeft u een taxi nodig van of naar een ander adres? Geen probleem, e-mail ons voor uw vaste tarief.

Vanaf of naar Bestemming Personenauto* Busje*
Eindhoven Antwerpen Airport € 135 € 160
Eindhoven Brussel Airport € 155 € 185
Eindhoven Luik Airport € 155 € 185
Eindhoven Charleroi Airport € 240 € 290
 Wachttoeslag  Per uur (aangerekend per 15 min.)  € 40 € 40
Spitstoeslag** Tijdens ochtend- en avondspits € 35 € 35

*Personenauto: max. 4 passagiers, busje: max. 7 passagiers. **Spitstoeslag: tijdens de ochtend- en avondspits kost een 100+ kilometer taxirit € 35 extra, dit vanwege de extra lange reistijd. Is het toch rustig op de weg? Dan betaalt u uiteraard niets extra. Wij proberen (samen met u) de rit zo te plannen dat we deze buiten de spits kunnen rijden.

Bestel uw taxi

Bestel direct een taxi of stel een vraag door hieronder uw vraag te stellen of een reserveringsaanvraag te noteren.

Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.