Gratis Wi-Fi + water

Makkelijk betalen

Transparante prijzen

Persoonlijke service

Gratis Wi-Fi + water

Makkelijk betalen

Transparante prijzen

Persoonlijke service

Taxi Eindhoven Amsterdam

Bekijk de tarieven

In een taxi van Eindhoven naar Amsterdam van Pin Taxi Eindhoven begint en eindigt uw (zaken) reis uitgerust en comfortabel. Wij brengen u direct vanuit thuis, uw hotel of kantoor naar uw gewenste bestemming. Of u nu een taxi Eindhoven Schiphol of een Taxi Eindhoven Amsterdam bestelt, wij hanteren altijd vaste, voordelige tarieven met ‘korting’ oplopend van 10 tot 50% t.o.v. het landelijke taxitarief. Daarnaast combineren wij uw rit niet met andere cliënten.

Voor een taxi van Eindhoven naar Amsterdam rekenen wij een vast laag tarief van € 155. Bekijk onze vaste en voordelige tarieven voor een taxi Eindhoven Amsterdam of bestel direct een taxi middels het formulier.

Neem direct contact op.

Taxi Amsterdam Eindhoven

Ook voor uw terugrit; voor een taxi van Amsterdam naar Eindhoven bent u bij Pin Taxi Eindhoven aan het juiste adres. U bestelt altijd een moderne, schone en luxe taxi tegen een vast, voordelig tarief.

Betaalgemak en service taxi Eindhoven Amsterdam

Bij ons betaald u gemakkelijk en snel met o.a. uw bankpas of creditcard en uw chauffeur schrijft graag een kwitantie voor u uit. Uiteraard kunt u uw rit ook online of op rekening betalen, wij rekenen géén extra bagage- feestdagen- of evenemententoeslag.

Vertrekt uw trein op tijd? Is uw vlucht vertraagd? Wij houden eventuele vertragingen voor u in de gaten. Het zijn de kleine dingen die uw reis vergemakkelijken en voor ons zijn dit soort details vanzelfsprekend. Daarnaast bent u bij ons in de taxi van alle gemakken voorzien; een flesje bronwater en 4G Wi-Fi zijn altijd standaard inbegrepen. Ook kunt u uw smartphone of tablet in de auto opladen.

Wij rijden alleen op afspraak en rijden géén horecavervoer (carnaval, dancefeesten, Koningsdag en oud op nieuw).

Taxi Eindhoven Amsterdam: tarieven

Onderstaande tarieven zijn berekend met Eindhoven en Eindhoven Airport als start- of eindbestemming; prijs per taxi, maximaal 4 passagiers. Heeft u een taxi nodig van of naar een ander adres? Geen probleem, e-mail ons voor uw vaste tarief.

Vanaf of naar Bestemming Personenauto* Busje*
Eindhoven Amsterdam € 155 € 185
Eindhoven Den Bosch € 70 € 85
Eindhoven Den Haag € 185 € 225
Eindhoven Maastricht € 120 € 145
 Eindhoven  Rotterdam € 155 € 185
Eindhoven Tilburg € 65 € 80
Eindhoven Utrecht € 120 € 145
Wachttarief Per uur (aangerekend per 15 min.) € 40 € 40
Spitstoeslag** Tijdens ochtend- en avondspits € 35 € 35

*Personenauto: max. 4 passagiers, busje: max. 7 passagiers. **Spitstoeslag: tijdens de ochtend- en avondspits kost een 100+ kilometer taxirit € 35 extra, dit vanwege de extra lange reistijd. Is het toch rustig op de weg? Dan betaalt u uiteraard niets extra. Wij proberen (samen met u) de rit zo te plannen dat we deze buiten de spits kunnen rijden.

Bestel uw taxi

Bestel direct een taxi of stel een vraag door hieronder uw vraag te stellen of een reserveringsaanvraag te noteren.

Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.