Taxi Eindhoven Amsterdam

In een taxi van Eindhoven naar Amsterdam van Pin Taxi Eindhoven begint en eindigt uw (zaken) reis uitgerust en comfortabel. Wij brengen u direct vanuit thuis, uw hotel of kantoor naar uw gewenste bestemming. Of u nu een taxi Eindhoven Schiphol of een Taxi Eindhoven Amsterdam bestelt, wij hanteren altijd vaste, voordelige tarieven met ‘korting’ oplopend van 10 tot 50% t.o.v. het landelijke taxitarief. Daarnaast combineren wij uw rit niet met andere cliënten.

Voor een taxi van Eindhoven naar Amsterdam rekenen wij een vast laag tarief van €155. Bekijk onze vaste en voordelige tarieven voor een taxi Eindhoven Amsterdam of bestel direct een taxi middels het formulier.

Neem direct contact op.

Taxi Amsterdam Eindhoven

Ook voor uw terugrit; voor een taxi van Amsterdam naar Eindhoven bent u bij Pin Taxi Eindhoven aan het juiste adres. U bestelt altijd een moderne, schone en luxe taxi tegen een vast, voordelig tarief.

Betaalgemak en service taxi Eindhoven Amsterdam

Bij ons betaald u gemakkelijk en snel met o.a. uw bankpas of creditcard en uw chauffeur schrijft graag een kwitantie voor u uit. Uiteraard kunt u uw rit ook online of op rekening betalen, wij rekenen géén extra bagage- feestdagen- of evenemententoeslag.

Vertrekt uw trein op tijd? Is uw vlucht vertraagd? Wij houden eventuele vertragingen voor u in de gaten. Het zijn de kleine dingen die uw reis vergemakkelijken en voor ons zijn dit soort details vanzelfsprekend. Daarnaast bent u bij ons in de taxi van alle gemakken voorzien; een flesje bronwater en 4G Wi-Fi zijn altijd standaard inbegrepen. Ook kunt u uw smartphone of tablet in de auto opladen.

Wij rijden alleen op afspraak en rijden géén horecavervoer (carnaval, dancefeesten, Koningsdag en oud op nieuw).

Taxi Eindhoven Amsterdam: tarieven

Onderstaande tarieven zijn berekend met Eindhoven en Eindhoven Airport als start- of eindbestemming; prijs per taxi, maximaal 4 passagiers. Heeft u een taxi nodig van of naar een ander adres? Geen probleem, e-mail ons voor uw vaste tarief.

Vanaf of naar Bestemming Tarief per taxi
Eindhoven Amsterdam (stad & airport) € 155
Eindhoven Den Bosch centrum € 70
Eindhoven Den Haag centrum € 185
Eindhoven Maastricht (stad & airport) € 120
 Eindhoven  Rotterdam (stad & airport)  € 155
Eindhoven Tilburg centrum € 65
Eindhoven Utrecht centrum € 120
Auto met chauffeur Minimaal 3 uur € 60 per uur, all-in
Spitstoeslag* Tijdens ochtend- en avondspits € 35

*Spitstoeslag: tijdens de ochtend- en avondspits kost een 100+ kilometer taxirit € 35 extra, dit vanwege de extra lange reistijd. Is het toch rustig op de weg? Dan betaalt u uiteraard niets extra. Wij proberen (samen met u) de rit zo te plannen dat we deze buiten de spits kunnen rijden.