Wi-Fi & flesje water

Makkelijk betalen

Transparante prijzen

Persoonlijke service

Wi-Fi & flesje water

Makkelijk betalen

Transparante prijzen

Persoonlijke service

Taxi Eindhoven: vaste, voordelige tarieven

Bekijk de tarieven

Pin Taxi Eindhoven is een familiebedrijf, opgericht in 2005 door Danny, Frank en Lisette Kastelijn. Gestart als regulier taxibedrijf, maar gaandeweg gespecialiseerd geraakt in luchthavenvervoer en lange afstand taxi ritten. Zowel particuliere als zakelijke klanten zijn bij ons van harte welkom.

Bij ons reist u altijd tegen een vast tarief met een korting tot 50% – afhankelijk van de afstand van uw rit – op het landelijk maximum taxi tarief. Bekijk onze vaste tarieven voor een Schiphol Airport taxi, neem contact met ons op of reserveer uw taxi middels het formulier.

Persoonlijke service

Persoonlijke service staat bij ons centraal; wij houden eventuele vertragingen in de gaten. Daarnaast bent u bij ons in de taxi van alle gemakken voorzien; handgel, een flesje water en Wi-Fi zijn altijd inbegrepen. Telefoon leeg? Wij hebben usb-oplaadpunten in onze auto’s.

U kunt uw taxirit altijd met uw bankpas, creditcard of Tikkie betalen – in onze taxi’s en online. Zakelijke klanten kunnen bij ons op rekening rijden. Wij rekenen géén extra bagage- feestdagen- of evenemententoeslag.

Taxi nodig in Eindhoven?

In de regio Eindhoven rijden wij voornamelijk voor lokale bedrijven evenals de grote multinationals. Zowel particuliere als zakelijke klanten zijn bij ons van harte welkom. Wij rijden alleen op afspraak en rijden géén horecavervoer (carnaval, dancefeesten, Koningsdag en oud op nieuw). Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u ook via e-mail of WhatsApp contact met ons opnemen.

Taxi Eindhoven: tarieven

Onderstaande tarieven zijn berekend met Eindhoven Airport en station Eindhoven Centraal als startpunt; prijs per taxi. Heeft u een taxi nodig van of naar een ander adres? Geen probleem, e-mail ons vrijblijvend voor uw vaste tarief.

Van Bestemming Auto, in €* Bus, in €*
Eindhoven Airport ASML Veldhoven 30 40
Eindhoven Airport High Tech Campus 37 48
Eindhoven Airport Hotels centrum (vanaf) 29 38
Eindhoven Airport Philips Healthcare, Best 20 25
Eindhoven Airport Station Eindhoven 32 42
     
Station Eindhoven AMSL Veldhoven 29 37
Station Eindhoven High Tech Campus 22 30
Station Eindhoven Hotels centrum (vanaf) 10 13
Station Eindhoven Philips Healthcare, Best 34 45
Vervoer met chauffeur Regio Eindhoven, min. 3 uur 50 per uur, all-in 65 per uur, all-in

*Personenauto: max. 4 pax, luxe bus: max. 7 pax.

Bestel uw taxi

Bestel een taxi of stel een vraag via onderstaand formulier, u ontvangt z.s.m. een reactie van ons. Uw reservering is definitief wanneer wij deze bevestigd hebben.

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.