Taxi Eindhoven met vaste en voordelige tarieven

Bij Pin Taxi Eindhoven zal uw reis van het begin tot het eind zorgeloos verlopen. Wij brengen u comfortabel direct vanuit uw huis, hotel, kantoor naar uw gewenste bestemming. Een hecht familiebedrijf met aandacht voor persoonlijk service.

Pin Taxi Eindhoven staat voor persoonlijke service

Ons doel is bereikt wanneer u tevreden bent en dit gaat verder dan van A naar B rijden. Vertrekt uw trein op tijd? Is uw vlucht vertraagd? Wij houden eventuele vertragingen voor u in de gaten zodat u ontspannen aan uw reis begint. Daarnaast combineren wij uw rit nooit met andere klanten. Het zijn de kleine dingen die uw reis vergemakkelijken en voor ons zijn dit soort details vanzelfsprekend.

Voordelige en transparante taxi tarieven

Wij hanteren vaste, voordelige tarieven met ‘korting’ oplopend van 10 tot 50% tegenover het landelijke taxitarief. De hoogte van deze ‘korting’ hangt af van uw bestemming.

Geen kleine lettertjes en verborgen kosten, maar gewoon transparantie, vaste en voordelige tarieven zonder verrassingen. Neem contact met ons op om een vrijblijvende prijs te ontvangen voor uw rit.

Wij rijden alleen op afspraak en rijden géén horecavervoer (carnaval, dancefeesten, Koningsdag en oud op nieuw).

Vanaf Eindhoven naar uw bestemming

Is uw evenement of zakelijke afspraak in Eindhoven bijvoorbeeld bij de hightech-campus, Philips, ASML of ergens anders in de Brainport regio ten einde gekomen en wilt u zo comfortabel mogelijk terug naar huis, hotel of uw werk? Geen probleem, want een taxi van Pin Taxi Eindhoven staat altijd op het voor afgesproken tijdstip op uw vooraf gekozen locatie. Uw taxi is daarnaast van alle luxe voorzien met ruim voldoende beenruimte en een flesje water en 4G Wi-Fi zijn ook standaard inbegrepen. Daarnaast kunt u natuurlijk ook uw smartphone of tablet in de auto opladen.

Taxi Eindhoven: tarieven

Onderstaande tarieven zijn berekend met Eindhoven Airport en Eindhoven station als start of eindbestemming; prijs per taxi, maximaal 4 passagiers. Heeft u een taxi nodig van of naar een ander adres? Geen probleem, e-mail ons voor uw vaste tarief.

Van of naar Bestemming Tarief per taxi
Eindhoven Airport ASML Veldhoven € 32
Eindhoven Airport High Tech Campus € 33,50
Eindhoven Airport Hotels centrum (vanaf) € 24
Eindhoven Airport Philips Healthcare Best € 19
Eindhoven Airport Station Eindhoven € 27,50
     
Station Eindhoven AMSL Veldhoven € 27
Station Eindhoven High Tech Campus € 20
Station Eindhoven Hotels centrum (vanaf) € 10
Station Eindhoven Philips Healthcare Best € 33

Bestel uw taxi

Bestel direct een taxi of stel een vraag door hieronder uw vraag te stellen of een reserveringsaanvraag te noteren.

Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.