Wi-Fi & flesje water

Makkelijk betalen

Eerlijke tarieven

Persoonlijke service

Wi-Fi & flesje water

Makkelijk betalen

Eerlijke tarieven

Persoonlijke service

Taxi in Eindhoven: aantrekkelijke, vaste tarieven

Bekijk de tarieven

Heeft u een taxi in Eindhoven nodig? Wij rijden lokaal taxivervoer op werkdagen, tijdens kantooruren. Wij rijden alleen op afspraak, in verband met onze planning vragen wij u om uw taxi ruim vooraf te reserveren.

Bij Pin Taxi Eindoven betaalt u altijd een vast tarief dat scherp geprijsd is t.o.v. het taximeter tarief. Hoe langer de rit, des te scherper het tarief. Benieuwd naar uw ritprijs? Neem vrijblijvend contact met ons op voor uw vaste tarief.

Gaat u wat verder weg?

Bij Pin Taxi Eindhoven rijden we van en naar iedere bestemming en luchthaven in de Benelux, Duitsland en Frankrijk. Wij rijden dagelijks lange afstand taxiritten en hebben zodoende veel ervaring met ‘veel kilometers’ rijden en de planning van de rit. Benieuwd naar uw ritprijs? Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Persoonlijke service

Bij Pin Taxi Eindhoven ontzorgen we. U weet van tevoren wie u komt ophalen en wat de taxirit gaat kosten. Wij rijden in schone, ruime, moderne taxi‘s en zorgen ervoor dat u op tijd op uw bestemming arriveert. Geef uw vervoer aan ons uit handen en zet uw reistijd om in werk- of relaxtijd.

Daarnaast bent u bij ons in de taxi van alle gemakken voorzien; een flesje water en Wi-Fi zijn altijd inbegrepen. Telefoon leeg? Wij hebben usb-oplaadpunten in onze auto’s. U kunt uw luchthaventransfer altijd met uw bankpas, iDEAL of creditcard betalen – in onze taxi’s en online. Zakelijke klanten kunnen bij ons op rekening rijden.

Pin Taxi Eindhoven: tarieven

Hieronder een klein overzicht met indicatieve tarieven. Heeft u een taxi nodig van of naar een ander adres? Geen probleem, neem vrijblijvend contact met ons op voor uw vaste tarief.

van/naar Eindhoven CS auto, max. 4 passagiers
ASML Veldhoven€ 35
High Tech Campus€ 28
Hotels centrum (vanaf)€ 15
Philips Healthcare, Best€ 46

Bestel uw taxi

Bestel een taxi of stel een vraag via onderstaand formulier, u ontvangt z.s.m. een reactie van ons. Uw reservering is definitief wanneer wij deze bevestigd hebben.

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.