Gratis Wi-Fi + water

Makkelijk betalen

Transparante prijzen

Persoonlijke service

Gratis Wi-Fi + water

Makkelijk betalen

Transparante prijzen

Persoonlijke service

Taxi Eindhoven: vaste, voordelige tarieven

Pin Taxi Eindoven is een familiebedrijf met ruim 25 jaar ervaring en persoonlijke service tijdens uw reservering en taxirit. Taxivervoer in Eindhoven, lange afstand taxi en luchthavenvervoer van en naar Eindhoven, Amsterdam Schiphol, Brussel en Düsseldorf Airport tegen vaste, aantrekkelijke tarieven met ‘korting’ oplopend van 10 tot 50% tegenover het landelijke taxitarief. Neem direct contact op.

Taxi in Eindhoven met vaste en voordelige tarieven

Persoonlijke service

Bij ons betaalt u gemakkelijk en snel met o.a. uw bankpas of creditcard, uw chauffeur schrijft graag een kwitantie voor u uit. Vanzelfsprekend kunt u uw rit ook online of op rekening betalen. Wij rekenen géén extra bagage- feestdagen- of evenemententoeslag. Daarnaast bent u bij ons in de taxi van alle gemakken voorzien; een flesje bronwater en Wi-Fi zijn altijd standaard inbegrepen. Ook kunt u uw smartphone in de auto opladen.

Geef uw vervoer aan ons uit handen en zet uw reistijd om in werktijd. Is uw vlucht vertraagd? Wij houden eventuele vertragingen voor u in de gaten. Het zijn de kleine dingen die uw reis vergemakkelijken en voor ons zijn dit soort details vanzelfsprekend.

Taxi nodig in Eindhoven?

In de regio Eindhoven rijden wij voornamelijk voor lokale bedrijven evenals de grote multinationals. Zowel particuliere als zakelijke cliënten zijn bij ons van harte welkom. Wij rijden alleen op afspraak en staan niet op de taxistandplaatsen van station Eindhoven en Eindhoven Airport.

Onze taxi’s zijn discreet, niet voorzien van een daklicht of enige vorm van reclame en zijn altijd schoon en goed onderhouden.

Wij rijden alleen op afspraak en rijden géén horecavervoer (carnaval, dancefeesten, Koningsdag en oud op nieuw).

Taxi Eindhoven: tarieven

Onderstaande tarieven zijn berekend met Eindhoven Airport en station Eindhoven als start of eindbestemming; prijs per taxi. Heeft u een taxi nodig van of naar een ander adres? Geen probleem, e-mail ons vrijblijvend voor uw vaste tarief.

Van of naar Bestemming Auto* Luxe bus*
Eindhoven Airport ASML Veldhoven € 31 € 39
Eindhoven Airport High Tech Campus € 33 € 43
Eindhoven Airport Hotels centrum (vanaf) € 26 € 34
Eindhoven Airport Philips Healthcare, Best € 19 € 25
Eindhoven Airport Station Eindhoven € 28 € 37
     
Station Eindhoven AMSL Veldhoven € 27 € 35
Station Eindhoven High Tech Campus € 20 € 27
Station Eindhoven Hotels centrum (vanaf) € 10 € 13
Station Eindhoven Philips Healthcare, Best € 33 € 43
Vervoer met chauffeur Regio Eindhoven, min. 3 uur € 50 per uur, all-in € 65 per uur, all-in

*Personenauto: max. 4 passagiers, bus: max. 7 passagiers.

Bestel uw taxi

Bestel een taxi of stel een vraag via onderstaand formulier, u ontvangt z.s.m. een reactie van ons. Pas wanneer de reservering door ons is bevestigd is deze definitief.

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.