Wi-Fi & flesje water
Makkelijk betalen
Eerlijke tarieven
Persoonlijke service

Taxi van Eindhoven naar Camping de Schatberg

Bekijk de tarieven

Heeft u een taxi nodig naar Camping de Schatberg? Uw chauffeur brengt u direct vanaf de luchthaven of Eindhoven centraal station naar Camping de Schatberg. Bij ons reist u altijd tegen een vast tarief dat scherp geprijsd is t.o.v. het taximeter tarief. Hoe langer de rit, des te scherper het tarief. Benieuwd naar uw ritprijs? Neem contact met ons op.

Taxi vanaf Camping de Schatberg

Uiteraard halen wij u ook graag op bij Camping de Schatberg. Reserveer – indien mogelijk – uw taxi vooraf en wij zorgen ervoor dat uw chauffeur ruim op tijd bij de receptie van Camping de Schatberg klaarstaat.

Service & mogelijkheden

Bij Pin Taxi Eindhoven ontzorgen we. U weet van tevoren wie u komt ophalen en wat de taxirit gaat kosten. Wij vervoeren u in een schone, moderne taxi, met genoeg ruimte voor u en uw bagage. Wij zorgen ervoor dat u op tijd op uw bestemming arriveert. Geef uw vervoer aan ons uit handen en zet uw reistijd om in relaxtijd.

Daarnaast bent u bij ons in de taxi van alle gemakken voorzien; een flesje water en Wi-Fi zijn altijd inbegrepen. Telefoon leeg? Wij hebben usb-oplaadpunten in onze auto’s. U kunt uw luchthaventransfer altijd met uw bankpas, iDEAL of creditcard betalen – in onze taxi’s en online.

Taxi Eindhoven - Schatberg tarieven

Hieronder een klein overzicht met indicatieve tarieven. Heeft u een taxi nodig van/naar een ander adres? Geen probleem, neem vrijblijvend contact met ons op voor uw vaste tarief.

van/naar de Schatberg auto, max. 4 passagiers
Eindhoven Airport € 125
Eindhoven CS € 110
wachten per uur € 50
meet & greet € 10

Bestel uw taxi

Bestel een taxi of stel een vraag via onderstaand formulier, u ontvangt z.s.m. een reactie van ons. Uw reservering is definitief wanneer wij deze bevestigd hebben.

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

    WhatsApp ons WhatsApp ons voor meer informatie, een vrijblijvende offerte of reservering. Wij reageren z.s.m. op uw bericht. x
    Consent Management Platform by Real Cookie Banner