Wi-Fi & flesje water

Makkelijk betalen

Eerlijke tarieven

Persoonlijke service

Wi-Fi & flesje water

Makkelijk betalen

Eerlijke tarieven

Persoonlijke service

Vervoer van pakketten & documenten

Bekijk de tarieven

Pin Taxi Eindhoven is specialist in het vervoer van pakketten en (vertrouwelijke) documenten. Wij vervoeren al jaren kleine pakketten en documenten in de Benelux, Duitsland en Frankrijk. Neem contact met ons op.

Onze ervaren chauffeur zorgt ervoor dat uw pakket of document snel, veilig en discreet wordt bezorgt op de door u gewenste locatie. Vanzelfsprekend ontvangt u van ons een afleverbevestiging zodra uw zending is afgeleverd op de plaats van bestemming. Indien gewenst kunt u onze chauffeur volgen én vragen om fotobewijs van de bezorging via WhatsApp.

Haastige spoed of tijd genoeg?

Heeft u een tijdkritische zending? Stuur ons een e-mail of WhatsApp met daarin alle relevante informatie. Wij hebben korte lijntjes en sturen u binnen no-time een vrijblijvende offerte en planning terug. Bellen mag natuurlijk ook.

Heeft uw zending minder haast? Dan kunnen we deze wellicht laten meeliften met een reeds geboekte rit. Het voordeel voor u is dat ons tarief aanzienlijk lager zal zijn, terwijl uw zending met dezelfde zorg en discretie bezorgd wordt. Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Tarieven & reserveren

Voor tijdkritisch vervoer hanteren wij dezelfde vaste tarieven als personenvervoer. De enige variabelen zijn eventuele parkeer- en/of wachtkosten. Als uw zending minder haast heeft dan kunnen wij deze eventueel met een reeds geboekte rit combineren. De vervoerskosten kunnen hierdoor halveren.

Een taxibedrijf kan niet in bezit zijn van een Eurovergunning, maar wees gerust. Wij zijn aantoonbaar vakbekwaam in personen- én goederenvervoer. Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Zendingen: tarieven

Hieronder een klein overzicht met indicatieve tarieven. Heeft u vervoer nodig van of naar een ander adres? Geen probleem, neem vrijblijvend contact met ons op voor uw vaste tarief.

van/naar Eindhovenauto, ruime stationwagen
Amsterdam€ 190
Den Bosch€ 95
Groningen€ 380
Rotterdam€ 190
Utrecht€ 160
Brussel€ 215
Frankfurt€ 510
Luxemburg Stad€ 420
Parijs€ 700
Wachten per uur€ 50
Spitstoeslag (zie FAQ)€ 35

Bestel uw taxi

Bestel een taxi of stel een vraag via onderstaand formulier, u ontvangt z.s.m. een reactie van ons. Uw reservering is definitief wanneer wij deze bevestigd hebben.

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

    Consent Management Platform by Real Cookie Banner