Luchthavenvervoer

In een taxi van Pin Taxi Eindhoven begint en eindigt uw (zaken) reis uitgerust en comfortabel. Wij brengen u direct vanuit thuis, uw hotel of kantoor tot voor de vertrekhal. Of u nu een taxi Eindhoven Schiphol, taxi Eindhoven Antwerpen of taxi Eindhoven Weeze reserveert, uw chauffeur brengt u altijd tot aan de ingang van de terminal. Dit bespaart gesleep met bagage, hoge parkeerkosten en reistijd. Daarnaast rijden wij o.a. ook op Brussel en Düsseldorf Airport en combineren uw rit niet met andere cliënten.

Bekijk onze transparante vaste en voordelige tarieven voor luchthavenvervoer of reserveer direct een taxi middels het formulier rechts.

Van de luchthaven naar uw bestemming

Bent u weer geland op de luchthaven en wilt u zo snel mogelijk naar uw huis, hotel of werk? Als u na de landing uw telefoon aanzet, heeft u waarschijnlijk al een sms-bericht van uw chauffeur ontvangen. Hierin leest u waar de chauffeur staat te wachten en hoe u het makkelijkst naar hem of haar toe loopt. Uw taxi staat altijd klaar op een vooraf afgesproken ‘Meeting Point’. Zodra u in de auto zit, brengt uw chauffeur u snel en veilig naar de plaats van bestemming.

Wij rijden van en naar iedere luchthaven in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Bij ons in de taxi bent u altijd voorzien van alle gemakken; een flesje bronwater en 4G Wi-Fi zijn standaard inbegrepen en ook kunt u uw smartphone of tablet in de auto opladen.

Luchthavenvervoer: tarieven

Onderstaande tarieven zijn berekend met Eindhoven als start- of eindbestemming; prijs per taxi, maximaal 4 passagiers. Woont u in een van de omliggende gemeenten? Geen probleem, e-mail ons voor uw vaste tarief.

Vanaf of naar Luchthaven Tarief per taxi
Eindhoven Amsterdam Airport Schiphol € 145
Eindhoven Maastricht Aachen Airport € 110
Eindhoven Rotterdam The Hague Airport € 145
     
Eindhoven Antwerpen Airport € 135
Eindhoven Brussel Airport € 145
Eindhoven Charleroi Airport € 225
Eindhoven Liege (Luik) Airport € 145
     
Eindhoven Düsseldorf Airport € 145
Eindhoven Frankfurt Airport € 375
Eindhoven Keulen Bonn Airport € 190
Eindhoven Weeze Airport € 110
     
Van of naar Overige Tarief per taxi
Eindhoven Parijs CDG Airport € 480
Eindhoven Brussel Midi/Zuid station € 160
     
Wachttarief Per uur (gerekend per kwartier) € 36
Spitstoeslag* Tijdens ochtend- en avondspits € 35

*Spitstoeslag: tijdens de ochtend- en avondspits kost een 100+ kilometer taxirit € 35 extra, dit vanwege de extra lange reistijd. Is het toch rustig op de weg? Dan betaalt u uiteraard niets extra. Wij proberen (samen met u) de rit zo te plannen dat we deze buiten de spits kunnen rijden.