Wi-Fi & flesje water

Makkelijk betalen

Transparante prijzen

Persoonlijke service

Wi-Fi & flesje water

Makkelijk betalen

Transparante prijzen

Persoonlijke service

Lange afstand taxi

Bekijk de tarieven

Bij Pin Taxi Eindhoven rijden we van en naar iedere bestemming in de Benelux, Duitsland en Frankrijk. Wij rijden dagelijks lange afstand taxiritten en hebben zodoende veel ervaring met ‘veel kilometers’ rijden en de planning van de rit. In Luxemburg, Noord-Duitsland en Zuid-Frankrijk zijn wij niet onbekend.  Ons ‘afstandsrecord’ staat momenteel op Kopenhagen, vanuit Brussel.

Bekijk onze vaste tarieven voor een lange afstand taxi, neem contact met ons op of reserveer uw taxi middels het formulier.

U kunt uw taxirit altijd met uw bankpas, creditcard of Tikkie betalen – in onze taxi’s en online. Zakelijke klanten kunnen bij ons op rekening rijden. Wij rekenen géén extra bagage- feestdagen- of evenemententoeslag. Daarnaast bent u bij ons in de taxi van alle gemakken voorzien; handgel, een flesje water en Wi-Fi zijn altijd inbegrepen. Telefoon leeg? Wij hebben usb-oplaadpunten in onze auto’s.

Wij rijden alleen op afspraak en rijden géén horecavervoer (carnaval, dancefeesten, Koningsdag en oud op nieuw).

Lange afstand taxi: tarieven

Onderstaande indicaties zijn berekend met Eindhoven als start- of eindlocatie; prijs per taxi. Heeft u een taxi nodig van of naar een ander adres? Geen probleem, e-mail ons vrijblijvend voor uw vaste tarief.

Van of naar Bestemming Auto, in €* Bus, in €*
Eindhoven Taxiritten tot 100 kilometer tot 25% korting tot 25% korting
Eindhoven Taxiritten 100+ kilometer tot 50% korting tot 50% korting
 
Vervoer met chauffeur Regio Eindhoven, min. 3 uur 50/uur all-in 65/uur all-in
Vervoer met chauffeur Lange afstand, min. 3 uur 60/uur all-in 80/uur all-in
       
Wachttarief Per uur 44 44
Spitstoeslag** Tijdens de spits 35 35

*Personenauto: max. 4 pax, luxe bus: max. 7 pax. **Spitstoeslag: tijdens de ochtend- en avondspits kost een 100+ kilometer taxirit € 35 extra, dit vanwege de extra lange reistijd. Is het toch rustig op de weg? Dan betaalt u uiteraard niets extra.

Bestel uw taxi

Bestel een taxi of stel een vraag via onderstaand formulier, u ontvangt z.s.m. een reactie van ons. Uw reservering is definitief wanneer wij deze bevestigd hebben.

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.