Wi-Fi & flesje water

Makkelijk betalen

Transparante prijzen

Persoonlijke service

Wi-Fi & flesje water

Makkelijk betalen

Transparante prijzen

Persoonlijke service

Lange afstand taxi

Bekijk de tarieven

Bij Pin Taxi Eindhoven rijden we van en naar iedere bestemming in de Benelux, Duitsland en Frankrijk. Wij rijden dagelijks lange afstand taxiritten en hebben zodoende veel ervaring met ‘veel kilometers’ rijden en de planning van zo’n rit. In Luxemburg, Noord-Duitsland en Zuid-Frankrijk zijn wij niet onbekend. Benieuwd naar de mogelijkheden en uw ritprijs? Neem contact met ons op.

Service

Bij Pin Taxi Eindhoven ontzorgen we. U weet van tevoren wie u komt ophalen en wat de taxirit gaat kosten. Wij vervoeren u in een schone, moderne taxi, met genoeg ruimte voor u en uw bagage. Wij zorgen ervoor dat u op tijd op uw bestemming arriveert.

Daarnaast bent u bij ons in de taxi van alle gemakken voorzien; handgel, een flesje water en Wi-Fi zijn altijd inbegrepen. Telefoon leeg? Wij hebben usb-oplaadpunten in onze auto’s.

Mogelijkheden

U kunt uw taxirit altijd met uw bankpas, creditcard of Tikkie betalen – in onze taxi’s en online. Zakelijke klanten kunnen bij ons op rekening rijden. Nieuwsgierig? Bekijk onze tarieven voor een lange afstand taxi, neem vrijblijvend contact met ons op of reserveer uw taxi via het formulier.

Lange afstand taxi: tarieven

Hieronder een klein overzicht met indicatieve tarieven. Heeft u een taxi nodig van/naar een ander adres? Geen probleem, neem vrijblijvend contact met ons op voor uw vaste tarief.

van/naar Eindhoven auto, max. 4 passagiers
Alkmaar € 240
Enschede € 280
Groningen € 380
Brugge € 295
Frankfurt € 490
Luxemburg Stad € 410
       
wachten per uur € 48
Spitstoeslag (zie FAQ) € 35

Bestel uw taxi

Bestel een taxi of stel een vraag via onderstaand formulier, u ontvangt z.s.m. een reactie van ons. Uw reservering is definitief wanneer wij deze bevestigd hebben.

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.