Taxibedrijf in Eindhoven

Pin Taxi Eindhoven is in oktober 2005 opgericht door Danny, Frank en Lisette Kastelijn. Een familiebedrijf, ooit gestart als regulier taxibedrijf, maar gaandeweg gespecialiseerd geraakt in luchthavenvervoer en lange afstandritten. Zowel particuliere als zakelijke cliënten zijn bij ons van harte welkom.

Bij ons rijdt u altijd tegen een vast tarief per taxi met 'korting' oplopend van 10 tot 50% op basis van het landelijk taxitarief. Uiteraard rekenen wij géén extra bagage- feestdagen- of evenemententoeslag. Wij rijden alleen op afspraak en géén horecavervoer (carnaval, dancefeesten, Koningsdag en oud & nieuw).

Onze taxi’s zijn voorzien van alle luxe, waaronder getinte ramen, airconditioning, navigatiesysteem en voldoende beenruimte. Ze zijn discreet en niet voorzien van een daklicht of enige vorm van reclame. Onze wagens zijn altijd schoon en nooit ouder dan drie jaar.

Pin Taxi Eindhoven voorin
Pin Taxi Eindhoven voorstoelen
Pin Taxi Eindhoven achterin

Service bij Pin Taxi Eindhoven

Een taxi van Pin Taxi Eindhoven staat altijd op tijd voor de deur. De chauffeur helpt u graag met uw koffers en heeft altijd een paraplu bij de hand. Bij ons in de taxi bent u voorzien van alle gemakken; een flesje water en 4G Wi-Fi zijn inbegrepen. Ook kunt u uw smartphone of tablet in de auto opladen.

Vertrekt uw trein op tijd? Is uw vlucht vertraagd? Wij houden eventuele vertragingen voor u in de gaten. Het zijn de kleine dingen die uw reis vergemakkelijken, voor ons zijn dit soort details vanzelfsprekend. Onder service verstaan wij ook betaalgemak; in de taxi kunt u altijd met uw bankpas of creditcard betalen. Uiteraard kunt u uw rit ook online of op rekening betalen.


Taxi in Eindhoven en ver daarbuiten

Wij rijden dagelijks cliënten per taxi van en naar Amsterdam, Brussel en Düsseldorf Airport en vervoeren ook u graag naar ieder denkbaar adres in de Benelux, Duitsland en Frankrijk. Ook voor een taxi in Eindhoven ‘zit’ u goed bij ons.


Maatwerk taxivervoer bij Pin Taxi Eindhoven

Heeft u specifieke wensen of eisen? Zoals begeleiding van een passagier, een kinderzitje of een aangepaste route? Ook dan kan Pin Taxi u zeker van dienst zijn. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op. Wij rijden graag uw korte en lange taxiritten; particulier, zakelijk en contractvervoer.

Gegevens van Pin Taxi Eindhoven

• Kiwa # P56567
• IBAN # NL02ABNA0514428481
• BIC # ABNANL2A
• BTW # NL817055836B01
• KvK # 17180846


Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 07.00 tot 22.00, op zaterdag en zondag van 09.00 tot 18.00.

+31(0)611483828

WhatsApp ons

Voor een offerte of meer informatie kunt u ons altijd WhatsAppen. Een reservering dient altijd per e-mail bevestigd te worden.

+31(0)612876482

E-mail ons

E-mail ons voor meer informatie, een offerte of een reservering. Een reservering dient altijd per e-mail bevestigd te worden.

info@pintaxi-eindhoven.nl